Ворог щодня намагається штурмувати позиції ЗСУ на Донбасі та Ізюмському напрямку – Наєв

На Ізюмському напрямку, в Донецькій та Луганській областях противник щодня намагається штурмувати оборонні позиції ЗСУ. Втім військові контролюють ситуацію.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Телеграм-канал Оперативний ЗСУ із посиланням на Командувача Об’єднаних сил ЗСУ Сергія Наєва.

"Обстановка на територіях, де ведуться бойові дії, є складною. Зокрема, на Ізюмському напрямку, в Луганській, Донецькій областях, а також в районі Великої Новосілки противник щодня намагається штурмувати оборонні позиції батальйонно тактичними групами. Свій наступ ворог підтримує авіаційними та ракетними ударами, вогнем реактивних систем залпового вогню, артилерійським вогнем усіх калібрів та мінометами. Обстановка складна, але контролюється Збройними силами", — сказав Наєв.

Він зазначив, що особисто переконався у чисельних подвигах, які українські захисники здійснюють щодня.

"Я впевнений у наших військоволужбовцях, від солдата до генерала, які кожен на своєму місці виконують завдання щодо стримання ворожих наступів", — сказав Наєв.

Він додав, що робота з посилення кожного угруповання, яке відбиває атаки ворога, здійснюється щодня.

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 2 травня ліквідували близько 23 800 (+300) російських військових.

Источник