Ворог за добу завдав 35 авіаударів по Азовсталі, під завалами — постраждалі цивільні

У заблокованому Маріуполі російський агресор за минулу добу завдав 35 авіаударів по меткомбінату «Азовсталь», в підвалах якого ховаються цивільні. Постраждалі знаходяться під завалами.

Про це у Телеграмі повідомили бійці полку «Азов», які боронять Маріуполь.

«Завод «Азовсталь», в якому знаходяться захисники Маріуполя, де в підвалах ховаються від обстрілів цивільні, продовжують накривати ворожим вогнем. Тільки за минулу добу було здійснено 35 авіаударів, в ході яких сталось займання одного із цехів», — йдеться у повідомленні.

Бійці наголосили, що найважливіше, що від авіаударів «постраждали цивільні, що зараз знаходяться під завалами».

Військовослужбовці полку «Азов» надають першу медичну допомогу та докладають усіх зусиль, аби звільнити цивільних із-під завалів, зазначили бійці у повідомленні. Та опублікували фото та відео пораненої жінки похилого віку, якій військові надають допомогу.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу. У заблокованому Маріуполі залишаються близько 120 тисяч мирних жителів. Маріуполь продовжують боронити бійці полку «Азов», українська морська піхота, мотострільці.

Фото: Азов, Телеграм

Источник