У Держдумі РФ запропонували вдарити по посольству США в Києві

У Держдумі РФ запропонували вдарити по посольству США в Києві

Фото: krasrab.ru Юрій Швиткін вимагає ракетного удару по посольству США в Києві

Депутат вимагає масованого удару по урядовому кварталу та «головному центру прийняття рішень» — посольству США в Україні.

Депутат Держдуми РФ Юрій Швиткін заявив, що російська армія має вдарити по посольству США в Києві, а також по урядовому кварталу через передачу Україні РСЗВ HIMARS. Про це він сказав у четвер, 23 червня, у коментарі росЗМІ.

За словами Швиткіна, передача Україні реактивних систем залпового вогню HIMARS – це крок до третьої світової війни з боку США.   «Потрібно розуміти, що ми маємо жорстко відреагувати. На мій погляд, сьогодні реакція має відбуватися і на ті країни, які постачають озброєння. І не просто знищувати інфраструктуру і так далі, а я вважаю, головний центр ухвалення рішень — посольство США», — заявив Швиткін.   На думку депутата Держдуми, посольство рано чи пізно стане ціллю збройних сил РФ і так званої «народної міліції ДНР та ЛНР». Чиновник також сказав, що необхідно знищити урядовий квартал у Києві. Він заявив, що міноборони Росії працює у цьому напрямі, але потрібно завдавати більш масованих ударів.   Нагадаємо, перші три системи HIMARS вже прибули до України. Про це сьогодні повідомили у Міноборони України, пообіцявши окупантам «спекотне літо». Також, за даними ЗМІ, сьогодні у Білому домі оголосять про передачу Україні нових систем HIMARS.

Джерело