У мережі з’явилося інтригуюче відео з Пригожиним

У мережі з'явилося інтригуюче відео з Пригожиним

Фото: Скриншот З’явилось таємниче відео з Пригожиним

В соцмережах 31 серпня з’явилось відеозвернення Пригожина до «любителів обговорити, живий він чи ні».

Пов’язаний з ПВК Вагнер Telegram-канал Grey zone опублікував відеозвернення Євгена Пригожина до «любителів обговорити його ліквідацію». Відео оприлюднили в ніч проти 31 серпня та ніяк не підписали.   На кадрах Пригожин їде в автівці та відповідає усім, хто «цікавиться, чи живий він».   «Для тих, хто обговорює, живий я чи ні, як у мене справи. Зараз вихідні, друга половина серпня 23 року. Перебуваю в Африці, тож любителі обговорення моєї ліквідації, інтимного життя, заробітків чи ще чого-небудь… Усе гаразд», — сказав ватажок «вагнерівців».

Варто зазначити, що на відео Пригожин одягнений у той самий, що й на відеоролику, опублікованому 21 серпня. Тоді він повідомляв, що ПВК Вагнер веде «розвідувально-пошукову діяльність, робить Росію ще більш величною, а Африку ще більш вільною».    ЗМІ вважають, що це відео було записано в Малі, і саме з Малі до Санкт-Петербурга повертався Пригожин, коли розбився його бізнес-джет.    Telegram-канал Агентство припускає, що «нове» відео, оприлюднене 31 серпня, насправді зняте 19-20 серпня, тобто за кілька днів до авіакатастрофи у Тверській області. Як відомо, можливість вбивства Пригожина активно обговорювалася і до авіакатастрофи. 

Нагадаємо, 23 серпня у Тверській області РФ впав літак із 10 людьми на борту, серед яких значився і Пригожин з командуванням ПВК Вагнер. Всі вони загинули. Лише 27 серпня смерть Пригожина офіційно підтвердили.

Засновника ПВК Вагнер поховали на одному з кладовищ Санкт-Петербурга 29 серпня. Окрім родичів на церемонії поховання присутні були лише найближчі друзі.

Джерело