У російському Єйську вибухи на аеродромі

У російському Єйську вибухи на аеродромі

Фото: t.me/russia_news_247 Вибухи на аеродромі в Єйську

Глава Єйського району Краснодарського краю стверджує, що це були «військово-тактичні навчання», а пабліки пишуть, що це могла бути атака безпілотниками або приліт ракети.

  У Єйську Краснодарської області РФ пролунали вибухи на аеродромі. Про це повідомляють російські ЗМІ та пабліки.   «Вибухи на аеродромі в Єйську. За попередньою інформацією, об’єкт атакували безпілотники. Чекаємо на офіційні коментарі влади», — пише опозиційний ТГ-канал Россия 24/7.    

У російському Єйську вибухи на аеродромі

    Глава Єйського району стверджує, що це були «військово-тактичні навчання».   «Шановні жителі Єйського району, нагадую, що на території Єйського району проводяться військово-тактичні навчання, про які ми писали раніше. Дотримуйтеся спокою. Про все, що відбувається на території Єйського району, я вам завжди повідомляю, тому прошу не вестися на провокації, які поширюються в мережі», — цитує чиновника ТГ-канал Новости Ейск.   Нагадаємо, 17 жовтня минулого року військовий літак Су-34 впав на житлові будинки у Єйську Краснодарського краю. Внаслідок падіння було багато загиблих та поранених.    

Джерело