Україна вперше знищила стратегічний бомбардувальник РФ — ЗМІ

Україна вперше знищила стратегічний бомбардувальник РФ - ЗМІ

Фото: соцмережі На аеродромі у РФ був знищений Ту-22М3

Загалом за рахунок українських диверсій та атак було знищено та пошкоджено більше десятка російських літаків та вертольотів, однак вперше був знищений Ту-22М3.

Україна вперше змогла повністю знищити стратегічний ядерний бомбардувальник Збройних сил РФ. Про це у неділю, 20 серпня, повідомило The Moscow Times.

Видання публікує фото ймовірно військового аеродрому Сольці Новгородської області після удару безпілотника. Зазначається, що на фото повністю згорілий Ту-22М3.

«У Росії не залишилося інженерно-технічної бази для їхнього нового будівництва», — йдеться у публікації.

За даними видання, загалом за рахунок українських диверсій та атак було знищено та пошкоджено більше десятка російських літаків та вертольотів на авіабазах у Білорусії, Криму, Рязані, Енгельсі, Новосибірській та Псковській областях. Однак, стратегічний ядерний бомбардувальник був знищений вперше.

The Moscow Times із посиланням на джерела повідомляє, що раніше питання диверсій обговорювалося на нарадах президента РФ Володимира Путіна із силовиками. Вони «клялися», що подібного більше не станеться, але 100% гарантію ніхто дати не зміг.

 

Нагадаємо, 19 серпня повідомлялося, що безпілотник завдав удару по російському авіабазі Сольці, що знаходиться під однойменним містом в Новгородській області Росії. Повідомлялося, що один з літаків пошкоджено.

Також, в ніч проти 18 серпня стало відомо про «приліт» по Експоцентру і вибухи біля однієї з веж Москва Сіті.

Джерело