Борис Філатов звернувся до жителів Дніпра щодо ситуації у місті

Борис Філатов звернувся до жителів Дніпра щодо ситуації у місті

Сьогодні, 25 лютого, мер Дніпра випустив офіційне звернення до дніпрян щодо поточної ситуації у місті.

Сьогодні, 25 лютого, Борис Філатов звернувся до жителів Дніпра щодо ситуації у місті.

«Дуже великої важливості пост. Дорогі земляки. Це не просто текст у ФБ. Це повідомлення від усієї міської ради, яке затвердили 64 депутати та дали добро на публікацію.
Буду максимально коротким.

1. У міській раді більше немає фракцій, партій та груп. Ми всі – ваші представники. Щойно ми із Загідом Геннадійовичем та іншими шановними колегами потиснули одне одному руки. У міській раді оголошено мораторій на будь-яке з'ясування стосунків. Депутати «Пропозиції», «Європейської Солідарності», «ОПЗЖ», «Слуги Народу», «Громадської Сили» та «Блоку Вілкула» публічно та відкрито заявляють про те, що вони не мають між собою жодних протиріч.

2. Читаємо лише повідомлення від депутатів міськради та з інших офіційних джерел.

3. Довіряємо лише своїм народним обранцям незалежно від партійної власності.

4. По ТРО. Незабаром буде офіційно опубліковано реквізити для допомоги. Швидше за все? це буде три рахунки: офіційний, Фонд Оборони, Фонд Солідарність.

5. По бомбосховищам. Будь ласка, перестаємо істерити. Я не можу говорити тут багато і зайвого, але доля України зараз вирішується у Києві і тому не думайте, що вас завтра бомбитимуть. Тим більше, що при всій зневазі до наших ворогів не можна сказати, що вони «працюють» саме по «мирняку». У будь-якому випадку, департаменту ЖКГ будуть дані інструкції вивісити на кожному підвалі ключ та мобільний телефон відповідального.

6. Не пишіть дурниці «вимкніть у Місті світло, бо бомбитимуть». У нас не 1941 рік, тому не потрібно займатися світломаскуванням. На жаль, це сучасна супутникова війна і світло не має жодного відношення до неї.

7. Буквально завтра наші депутати, Аліада Мансурова, Олена Степанян та інші дівчатка, займуться логістикою видачі продуктових пакетів.

Усіх любимо. Все буде Дніпро!» — написав на своїй сторінці у Facebook Борис Філатов.

Раніше ми писали про те, що у Дніпрі перенаправлять 100 млн. грн на територіальну оборону.

Джерело