На ранок прийшли погані новини, — Валентин Резніченко

На ранок прийшли погані новини, — Валентин Резніченко

Валентин Резніченко. Фото: ДніпроОВА

Голова ДніпроОВА розповів про поточну ситуацію у Дніпропетровській області.

Ранок у жителів Дніпропетровщини почався з поганих новин: під завалами, що залишилися після ракетного удару, знайшли тіла двох людей. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

«На ранок прийшли погані новини. Під завалами будівлі автотранспортного підприємства, яке знищила ворожа ракета, рятувальники знайшли двох загиблих — чоловіка та жінку. Ці люди опинилися в епіцентрі вибуху. Вони не були військовими, у них не було зброї. Там було мирне підприємство, де працювали мирні люди», — написав він у соціальній мережі.

Також за словами Валентина Резніченка, на місці «прильоту» фахівці виявили уламки ракети «Калібр». Відомо, що напередодні ворог направив на Дніпропетровську область шість таких ракет, чотири з них наші військові збили.

Пізніше він повідомив, що через ворожий приліт у Дніпро сім осіб отримали поранення. Серед них і 6-річний хлопчик. Його зачепило скло від розбитої вибухом шибки. Двох людей медики ушпиталили. П’ятеро лікуються вдома.

Також голова ДніпроОВА повідомив про ситуацію у Криворізькому районі. Ніч і ранок там були знову напружені.

«Ворог кілька разів вгатив з артилерії по двох громадах — Зеленодольській та Широківській. Люди, на щастя, не постраждали», — доповнив він.

У Великій Костромці зачепило лінію електропередач. Село частково без світла. Енергетики поки не можуть розпочати роботу — там небезпечно.

Джерело