У Дніпрі ситуація під контролем: Борис Філатов звернувся до городян

У Дніпрі ситуація під контролем: Борис Філатов звернувся до городян

Офіційне звернення міського голови Дніпра та депутатів на 16-й сесії міської ради.

«Ми не потребуємо ні підтримки, ні тим більше допомоги, сусідньої держави. Тут, у Дніпрі, ми всі разом пережили страшний 2014-й. І за ці 8 років стали лише сильнішими. Ми навчилися жити холодним розумом і тримати голову прямо перед небезпекою. Ми неодноразово доводили, що наша сила в нашій єдності, в умінні діяти спокійно та розважливо. Події останніх тижнів викликають у нас тривогу та гіркоту. Але ворог, який хоче занурити нас у огрядний страх та безпорадну паніку, може забути про це. У Дніпрі ситуація під контролем — без альтернатив. Ті, хто вважає інакше, зараз мають найкращу нагоду, щоб це переосмислити. Ми нікому не віддамо те, що ми створили. Місто наших надій. Місто майбутнього наших дітей. Місто, яке, як і вся наша країна, хоче миру, але готове захищати себе та своїх людей», — написав градоначальник.

Він зазначив, що зараз мер, депутати всіх фракцій, громадськість, незалежно від політичних поглядів та переваг, як ніколи єдині. Але ті, хто «розгойдуватиме» ситуацію в Дніпрі, отримають жорстку відсіч.

«Місто житиме колишнім життям і розвиватиметься далі — як частина сильної та незалежної України. Ми спокійно закінчимо тепловий сезон. Комунальні служби, всі, хто робить місто чистим та світлим, працюють, як завжди. Жодних змін для шкіл та дитячих садків. Місто продовжуватиме всі свої починання — будувати нові спортзали та харчоблоки, ремонтувати дороги та амбулаторії, обладнати парки, сквери та стадіони. Тому найкраще, що зараз варто зробити кожному з вас, це зберігати спокій і холодну голову», — підсумував Філатов.

Раніше ми писали, як не втратити зв'язок під час військових дій.

Джерело