У Дніпрі знову розчищають колектори та канал Гнилокиш

У Дніпрі знову розчищають колектори та канал Гнилокиш

Фото: Дніпровська міська рада

У Дніпрі активно прочищають колектори по місту та канал Гнилокиш. Один із колекторів розташований на Донецькому шосе не працював ще з моменту його будівництва в радянські часи.

Дніпровські комунальники знову взялися за Гнилокиш. Наприкінці минулого року вони повністю прочистили канал і знизили рівень води. Бо будинки поряд страждали від підтоплення.

«Рослини через підйом води всі вимокли, дерева пропадали, каналізаційні води стояли біля кожного у дворах, машини чистили по три рази на рік. Нині вода впала. Вперше за останні 5 або 6 років у нас було у підвалах сухо», — поділився місцевий мешканець Геннадій Зубалевич.

Також комунальники чистять колектори. Один із них — на Донецькому шосе — не працював ще з моменту його будівництва в радянські часи.

«Отже, запускаємо крота під тиском 150 атмосфер — до 200 атмосфер, він проходить від оглядового до оглядового колодязя, та й дивимося ступінь очищення вигону сміття. Сміття потім забирається ковшем, знову заганяємо його, переглядаємо», — пояснив слюсар В'ячеслав Беляєв.

Джерело