Роботу Приват24 повністю відновлено

Роботу Приват24 повністю відновлено

Фото: facebook.com/privatbank Приват24 відновив роботу

Фахівці ПриватБанку завершили регламентні роботи з налаштування резервних потужностей, й користувачам знову доступні всі послуги інтернет-банкінгу.

Інтернет-банкінг Приват24 відновив роботу у звичайному режимі. Про це 21 березня повідомила прес-служба ПриватБанку у Facebook.

Зазначається, що налаштування резервних потужностей банку завершено.

«Команда ІТ-фахівців ПриватБанку за три доби роботи в режимі 24/7 завершила впровадження резервних потужностей для безперебійної роботи сервісів. Приват24, платежі та послуги працюють у звичайному режимі», — йдеться у заяві організації.

Раніше ПриватБанк анонсував проведення технологічних робіт із модернізації Приват24, метою яких було збільшення обсягів обробки платежів та впровадження нових послуг.

Роботи планувалося провести вночі 20 березня, а до 10 ранку додаток мав відновити роботу, однак у ході робіт виникли труднощі, і регламентні роботи тривали.

Раніше повідомлялося, що у додатку Дія з’явиться тимчасове цифрове посвідчення особи, яке визнаватимуть органи державної влади, Нацполіція, а також військові на блокпостах.

Джерело