Харківщину обстрілюють із танків та артилерії

Ілюстративне фото: Чугуївська райдержадміністрація Міни скинули на п'ять населених пунктів.

Населені пункти Харківської області продовжують обстрілювати з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії.

За минулу добу на Харківському напрямку російські окупанти дистанційно мінували місцевість у районі населених пунктів: Федорівка, Українка, Замулівка, Шестакове та Перемога (усі на Вовчанському напрямку). Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

Крім того, на Харківському напрямку російські військові обстрілювали Харків, Шевелівку (на північ від Балаклії), Піщане, Чугуїв, Шестакове, Замулівку та Руську Лозову. За даними Генштабу, окупанти намагалися штурмувати Дементіївку та Питомник на півночі області, проте успіху не мали.

На Слобожанському напрямку обстрілювали позиції української армії та вели радіотехнічну розвідку і радіоелектронну боротьбу.

На Слов’янському напрямку під обстріл окупантів потрапили населені пункти Богородичне, Адамівка, Хрестище, Грушуваха, Світличне і Курулька, авіаудар завдали по території в районі Довгенького. Продовжується наступ у напрямку Мазанівки, бої тривають.

Як писав KHARKIV Today, вночі російські військові обстріляли Шевченківський та Київський райони Харкова, Чугуївський та Харківський райони області. Внаслідок обстрілів у Чугуївському районі загинули 21-річна та 57-річна жінки. Ще п’ятеро мирних жителів області були поранені. У Харкові ракета влучила у подвір’я школи.

Джерело