Які егіони України допомагають Харківщині у відновленні

Фото: ХОВА На Харківщину прибувають фури та вагони з допомогою.

Області надсилають фінансову допомогу та будівельні матеріали.

Десять регіонів України допомагають відбудовувати Харківську область. Допомогу, зокрема, отримали Ізюм, Балаклія, Дергачі, Чугуїв, Лозова, Мала Рогань. Про це повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації.

«Одеська та Полтавська області підтримали фінансово, планує таку ж допомогу Івано-Франківщина. Дніпропетровська, Житомирська, Кіровоградська, Рівненська, Черкаська, Тернопільська, Закарпатська області передають будівельні матеріали», — розповіли у ХОВА.

Зокрема, Дніпропетровська область надіслала місту Ізюму цеглу, Кіровоградська передала Балаклії, Дергачам та Чугуєву OSB- плити, брус, плівку та гідробар’єр. Рівненська область виробляє віконні блоки для села Мала Рогань, а також надіслала два вагони з будівельними матеріалами. Ці будматеріали розподілять між населеними пунктами Харківської області.

Черкаська область допомагає Лозовій, Чугуєву та Балаклії. Партію допомоги сформували в Закарпатській і Тернопільській областях, її відправлять у Харківську область незабаром.

Фото: ХОВА Фото: ХОВА Фото: ХОВА Фото: ХОВА Фото: ХОВА Фото: ХОВА Фото: ХОВА Фото: ХОВА ПопереднійНаступний

Як писав KHARKIV Today, «Червоний Хрест» надасть деяким жителям Харківської області 25 000 гривень на ремонт домівок, які були пошкоджені внаслідок війни. Фінансова допомога передбачена для 10 000 домогосподарств.

Джерело