Від обстрілу окупантів у Харкові пошкоджено будинки

Фото: «Суспільне» Йде 95-й день війни.

Вибило шибки у вікнах, десь зачепило дахи.

Вдень 29 травня російські військові знову вдарили по Харкову – обстріляли район селища Жуковського та ХАІ. За попередніми даними, загиблих чи поранених немає. Про це повідомило «Суспільне».

Внаслідок обстрілу пошкоджено будинки, автомобілі, магазини та гаражі. Уламки російських снарядів розкидані дорогою, бордюри розбиті. У дворах внаслідок обстрілу повалено дерева. У будинках вибито вікна та рами, пошкоджено балкони. Подекуди вибухами зачепило дахи.

Раніше повідомляли: Після огляду руйнувань на Салтівці президент запропонував відмовитися від панельних будинків

Обстріл пошкодив і дитячий майданчик. Біля неї видно воронки від снарядів. На дверях під’їзду, квартир, автомобілів, отворів. У місцевої мешканки Антоніни Саліонової вибухом винесло вікна на першому поверсі. Жінка з чоловіком під час обстрілу були вдома.

«Ми цілі. Після першого удару ми сховалися у ванну. Вдарило ще двічі», — розповіла Антоніна Саліонова.

За словами місцевої жительки Олени Кузич, було 5 ударів.

«Цілий день тихо було, а потім п’ять прильотів. Вибуховою хвилею вибило вікна в сусідніх будинках. У нас це другий обстріл, даху немає… Два тижні була перерва, а тепер знову обстрілюють», — поділилася Олена Кузич.

Раніше повідомляли: В громаді Харківської області окупанти пошкодили лінію електропередач

Коли почався обстріл, Раїса була вдома, готувала борщ.

«Я народилася під час війни, але вмирати не хочеться. Все сталося несподівано. Я в коридор відскочила, там стояла. Мені було страшно», — каже Раїса.

За словами місцевих жителів, внаслідок обстрілу пошкоджено газову трубу. На одній із них видно кульові отвори. У селище приїхала бригада «Харківміськгазу».

Джерело