У Дергачах відкрили два пункти обігріву

Пункт обігріву в Дергачівському ліцеї. Фото: скріншот За відсутності електроенергії тут можна зігрітися та підзарядити гаджети.

На території Дергачівської громади напередодні відкрили два пункти обігріву, де у випадку довготривалої відсутності електроенергії місцеві мешканці зможуть зігрітися, отримати теплі напої та підзарядити телефони.

Перший пункт знаходиться за адресою: м. Дергачі, пл. Перемоги, 20. Він працюватиме не лише як пункт обігріву, а й як бомбосховище з кімнатою психологічної реабілітації.

Як повідомив начальник Дергачівської міської військової адміністрації В’ячеслав Задоренко, представники громадського формування «Капеланський патруль» та волонтерської організації «Frontline» допомогли у технічній підготовці та облаштуванні теплого укриття.

Другий пункт облаштовано на базі Дергачівського ліцею №2 за адресою: м. Дергачі, вул. Садова, 6. Тут також є усі необхідні умови на випадок надзвичайних ситуацій.

Раніше повідомляли: Як облаштовані «Пункти незламності» в Харківській області»

«Ліжка, ковдри, куточок для дітей, медикаменти, електрогенератори. «Пункт незламності» опалюється від дров’яної котельні, тож, якщо ворог завдасть удару і виб’є нашу енергосистему, в цьому пункті буде постійно тепло», — зауважив В’ячеслав Задоренко.

Повний перелік пунктів обігріву в Дергачівській МВА пообіцяли оприлюднити згодом.

KHARKIV Today писав, де у Харкові можна обігрітися та заживитися. 

Джерело