Хмельницький підприємець Віктор Вікарчук продав «СВ Клуб»: займатиметься новим бізнесом

Хмельницький підприємець Віктор Вікарчук продав комплекс «СВ Клуб» на вул. Свобода, 1-А у Хмельницькому, який належав йому багато років.

У відеозверненні на своїй сторінці у соцмережі він наголосив, що продав комплекс успішним працюючим бізнесом і має надію, що новий власник підтримає ті цілі, які були задекларовані, коли цей бізнес створювався.

«Я безмежно дякую усім працівникам та клієнтам «СВ Клубу» за ті 24 роки, які ми так плідно пропрацювали» – зауважив бізнесмен.

Водночас Віктор Вікарчук зауважив, що, на жаль, програв Хмельницькій міській раді суди за користування майном колишнього кінотеатру і йому нарахували за 1,5 роки близько 6 мільйонів орендної плати.

«Я прийняв рішення, що заплачу цю суму і, на сьогодні, жодних обтяжень по майну немає. Хочу повідомити усім пліткарям, що я нікуди не втікаю, чи то в росію, чи то ще куди. У мене є нова модель бізнесу» – наголосив підприємець.

За його словами новий бізнес, яким він має займатися, має окупність 12 місяців та розвивати його буде не лише у Хмельницькому, а по всій країні.

«СВ Клуб» придбала Ніна Худецька, матір депутата Хмельницької міськради Віталія Худецького, яка 23 листопада зареєструвала ТОВ «СВ Клуб», інформує «Youcontrol».

Джерело