На Вінниччині молоду рецидивістку засуджено за безжальне вбивство знайомого | Події

Нагадаємо, злочин був скоєний 10 травня 2021 року у Могилів-Подільському районі. Нетвереза жінка під час конфлікту вбила товариша, а після вчиненого пішла в іншу компанію продовжувати вживати спиртні напої.

Тоді до поліції надійшло повідомлення про те, що у власній квартирі виявлений мертвим 57-річний житель Могилів-Подільського.

Як розповів керівник могилів-подільської поліції Василь Ободовський, оглянувши місце події, та, опитавши сусідів, поліцейські встановили коло осіб, з якими в останнє бачили потерпілого. За підозрою у вчиненні цього злочину оперативники затримали зловмисницю. Вона раніше неодноразово потрапляла в поле зору поліції та відбувала покарання за умисні тяжкі тілесні ушкодження та грабежі.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 28-річна фігурантка під час розпиття спиртних напоїв завдала понад десять ударів кухонним ножем знайомому, а після вчиненого втекла. Знайшов тіло загиблого у власній квартирі його товариш та повідомив до поліції. У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали зловмисницю та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Днями Могилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області виніс вирок місцевій жительці, яка вчинила особливо тяжкий злочин.

На підставі зібраних слідством доказів суд першої інстанції визнав фігурантку винуватою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України (Вбивство) та призначив їй покарання у вигляді позбавлення волі на строк 9 років.

За матеріалами поліції Вінницької області

Источник