Під Куп’янськом знайшли тіла 5 людей, які загинули під час спроби евакуюватися — Події

Під Куп'янськом знайшли тіла 5 людей, які загинули під час спроби евакуюватися - Події

Фото: .facebook.com/profile.php?id=100002276907245

У селі Василенкове Харківської області виявили тіла п’ятьох мешканців Куп’янська, які ще у травні підірвалися на ворожій міні. Люди намагалися самостійно евакуюватись на підконтрольну частину України. Про це повідомив у своєму Фейсбуці начальник слідчого управління обласної поліції Сергій Болвінов.

— 2 жовтня до поліції надійшла заява, що у полі в селі Василенкове знайдено загиблих людей. Слідчі поліції на місці виявили п’ять тіл загиблих та ідентифікували їх. Відомо, що ці 5 людей – мешканці Куп’янська, які намагалися самостійно евакуюватися до Харкова на автомобілі ще шостого травня, але дорогою натрапили на рашистську міну, – написав Болвінов.

За його словами, серед загиблих — 41-річний Ярослав, 18-річний Іван, 19-річний Микита, 20-річний Олексій та 50-річна Людмила. Розслідування у справі триває.

З початку вторгнення російські війська окупували низку населених пунктів на Харківщині, серед яких – Куп’янськ. У серпні українські захисники розпочали контрнаступ, під час якого Куп’янська було звільнено від росіян. Наші бійці встановили у місті український прапор та взяли його під свій контроль.

Джерело