Після нічних обстрілів Одеси 7 поранених перебувають у тяжкому стані, серед них дитина — Події

Після нічних обстрілів Одеси 7 поранених перебувають у тяжкому стані, серед них дитина - Події

Фото: t.me/ОдеськаРДА

В Одеській обласній військовій адміністрації повідомили, що станом на вечір 23 липня семеро людей, які були поранені внаслідок нічної атаки на Одесу, зараз перебувають у лікарнях у тяжкому стані. Серед госпіталізованих дітей. Про це повідомив голова РВА Юрій Крук.

— Внаслідок російського нічного терору в Одесі постраждала 21 особа, зокрема, четверо дітей. Одна людина загинула – 49-річний охоронець приватного закладу. Наразі 7 осіб, у тому числі одну дитину, яка перебуває у тяжкому стані, госпіталізовано до міських лікарень, де їм надається вся необхідна допомога, — зазначив він.

Нічні удари російських окупантів пошкодили п’ять дитячих садків, десятки автомобілів, фасади, дахи та вікна понад 44 будинки, з них 25 – пам’ятники архітектури XIX-XX ст., які, за словами Крука, були серцем історичного центру міста Одеса. Глава ОВА підкреслив, що зараз усі відповідні служби задіяні у ліквідації наслідків ракетної атаки, роботи продовжуються.

Росія кілька днів поспіль тероризує південь України нічними обстрілами. У ніч на 23 липня російські окупанти здійснили чергову комбіновану атаку по Одесі та області із застосуванням крилатих ракет типу «Онікс», Х-22 та «Калібр». Внаслідок обстрілів загинула одна людина, ще мінімум 22 — отримали поранення. Щонайменше 25 пам’яток архітектури в історичному центрі Одеси, що знаходиться під захистом ЮНЕСКО, пошкоджено.

Джерело