Розвідка: Кадиров перебуває у дуже тяжкому стані — Події

Розвідка: Кадиров перебуває у дуже тяжкому стані - Події

Фото: t.me/RKadyrov_95

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов заявив, що голова підконтрольної Кремлю Чечні Рамзан Кадиров перебуває у дуже тяжкому стані. Про це Юсов сказав у коментарі » Обозревателю «.

— Так, дійсно, є інформація, що військовий злочинець Кадиров перебуває у тяжкому стані — наявні хвороби загострилися і спричинили такий важкий стан. Інформація підтверджується з різних джерел у медичних та політичних колах. Йдеться не про поранення. Інші деталі потребують додаткових уточнень. Він хворіє давно, і йдеться про системні проблеми зі здоров’ям. Але останні кілька днів він перебуває у тяжкому стані, — розповів Юсов.

У вересні минулого року СБУ оголосила Кадирова в розшук у рамках статті 110 частина 3 (посягання на територіальну цілісність та недоторканність України, що призвело до загибелі людей або інших тяжких наслідків) та статті 437 частина 2 (планування, підготовка, розв’язування та ведення агресії Кримінального кодексу України Згідно з цими статтями, Кадирову загрожує від десяти років в’язниці до довічного позбавлення волі.

Джерело