В Одесі побили юнака, який вступився за жінку — підозрюваного знайдено | Події

До поліції звернувся батько 16-річного хлопця і повідомив, що невідомий чоловік побив його сина. Зі слів потерпілого, вранці він ішов по проспекту Небесної Сотні й побачив, як на якусь жінку лається  чоловік. Підліток підійшов до останнього та зробив йому зауваження. Чоловіка це обурило, і він накинувся на хлопця з кулаками, після чого з місця конфлікту пішов.

Потерпілий розповів про ситуацію батькам та звернувся по медичну допомогу до лікарні, де медики діагностували йому закриту черепно-мозкову травму.

Вжитими заходами поліцейські встановили особу правопорушника та розшукали його. Ним виявився місцевий житель. Щодо своїх протиправних дій він пояснень не дає.

В рамках провадження призначили судово-медичну експертизу, за результатами якої буде вирішуватися питання щодо повідомлення фігуранту про підозру. 

Зазначимо, що санкція ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України передбачає покарання штрафом до 850 грн або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Розслідування триває. Поліцейські встановлюють всі обставини кримінального правопорушення, збирають докази.

За матеріалами поліції Одеської області

Источник