Війська РФ атакували човен з людьми на Херсонщині: двоє людей отримали тяжкі поранення — Події

Війська РФ атакували човен з людьми на Херсонщині: двоє людей отримали тяжкі поранення - Події

Фото: t.me/olexandrprokudin

У понеділок, 10 квітня, російська армія атакувала човен із людьми у Херсонській області. Внаслідок цього двоє людей отримали тяжкі поранення. Про це повідомив голова Херсонської ОВ Олександр Прокудін.

— В одному з населених пунктів Бериславської громади 20-річний хлопець та 20-річна дівчина, нехтуючи обмеженнями щодо виходу маломірних плавзасобів, введеними в рамках військового стану, ігноруючи загрози обстрілу окупантами з лівого берега, спробували вийти на човні до затоки.

Човен негайно був атакований росіянами — з безпілотника на нього скинули розривну гранату. Двоє місцевих жителів отримали тяжкі поранення і були терміново евакуйовані нашими військовими до лікарні, де їм надається медична допомога, додав глава області.

Прокудін вкотре звернув увагу жителів Херсона, що обмеження використання водного транспорту та будь-яких плавзасобів насамперед спрямовані на збереження ваших життів. Не нехтуйте режимними правилами воєнного стану, не наражайте на небезпеку ні себе, ні тих, хто рятуватиме вас.

Джерело