У Дніпрі під завалами розбомбленого російською ракетою СТО знайшли тіла загиблих — Події

У Дніпрі під завалами розбомбленого російською ракетою СТО  знайшли тіла загиблих - Події

Фото: t.me/dneprPanorama

У Дніпрі після ракетного удару з-під завалів СТО витягли тіла загиблих чоловіка і жінки. Про це голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко написав на своїй сторінці у Телеграмі. 

За його словами, на місці «прильоту» виявили уламки ракети «Калібр».

— Під завалами будівлі автотранспортного підприємства, яке знищила ворожа ракета, рятувальники виявили двох загиблих — чоловіка і жінку. Ці люди опинилися в епіцентрі вибуху. Вони не були військовими, у них не було зброї. Там було мирне підприємство, де працювали мирні люди, — написав він.

Резніченко додав, що ніч на 29 червня у регіоні знов були напруженими: ворог кілька разів вгатив з артилерії по двох громадах — Зеленодольській та Широківській. Люди, на щастя, не постраждали.

— У Великій  Костромці зачепило лінію електропередач. Село частково без світла. Енергетики поки не можуть розпочати роботу — там небезпечно, — наголосив очільник регіону.

Росіяни ударили по Дніпру 28 червня приблизно о 17:00. Українські системи ППО збили чотири ракети, якими росіяни атакували область. Але дві потрапили по підприємствах — промисловому і транспортному.

Зранку 29 червня окупанти вдарили по Миколаїву. Ракета потрапила у жилу багатоповерхівку. Вже відомо про загиблих та поранених. 

Джерело