За пограбування перехожих поліцейські міста Кам`янське затримали двох зловмисників. | Події

Один із підозрюваних вже раніше судимий за майнові злочини, інший –неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців. Викрадене майно у них вилучили.

Перший злочин стався в центральній частині міста. 33-річний підозрюваний побачив на вулиці потерпілого з мобільним телефоном в руці. Він підбіг до 38-річного чоловіка, вихопив у нього гаджет та втік.

Другий — на лівобережжі міста. 20-річний юнак побачив 51-річну жінку, яка поверталася додому. Він підбіг до потерпілої — зірвав з її плеча рюкзак, в якому знаходились особисті речі: гроші, мобільний телефон, документи та банківські картки. Після чого втік із викраденим.

В обох випадках оперативники кримінальної поліції Кам`янського РУП та відділення поліції № 1 відпрацювали місця злочину та прилеглу територію, встановили нападників. Також правоохоронці розшукали викрадене майно та повернули власникам.

За погодженням з Кам`янською окружною прокуратурою обом фігурантам повідомили про підозру. Максимальне покарання за злочин — до 10 років позбавлення волі.

За матеріалами поліції Дніпропетровської області

Источник