Георгій Решетілов з робочим візитом відвідав спортивний заклад Миколаївщини

 

У четвер, 11 січня, перший заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Георгій Решетілов та начальник управління молоді та спорту Миколаївської ОВА Михайло Ніколаєв здійснили робочий візит до Миколаївської комунальної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 1.

 

МОК КДЮСШ № 1 культивує п'ять видів спорту — греко-римська боротьба, бокс, важка атлетика, футбол, веслування на байдарках і каное.

 

З 1 січня 2024 року школа відкрила три нових відділення: велоспорт, настільний теніс та кінний спорт.

 

Під час візиту перший заступник начальника Миколаївської ОВА особисто перевірив стан виконаних робіт, які завершились перед новим роком, а саме заміна дверей та вікон, які були пошкоджені вибуховою хвилею під час ракетного обстрілу рф у жовтні 2022 року. За результатами перевірки було відзначено позитивне поліпшення умов тренування для юних спортсменів.

 

У ході робочого візиту Георгій Решетілов та Михайло Ніколаєв передали спортивний інвентар для спортсменів відділень важкої атлетики та греко-римської боротьби.

 

Миколаївська обласна військова адміністрація робить все можливе, щоб під час повномасштабного вторгнення рф на територію України діти мали змогу брати участь у змаганнях та на честь їх перемог здіймався український прапор.