На Миколаївщині відзначили кращих випускників за підсумками НМТ-2023

 

У п‘ятницю, 1 вересня, з нагоди відзначення Дня знань, в Миколаївському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбулося урочисте нагородження випускників шкіл, які набрали максимальний бал за підсумками національного мультипредметного тесту, проведеного у 2023 році.

 

У заході взяли участь начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім та його заступник Олександр Трайтлі, директорка департаменту освіти і науки Миколаївської ОВА Алла Веліховська та директор Миколаївського ОІППО, заслужений вчитель України, доктор педагогічних наук, доцент, переможець всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2000» Василь Шуляр.

 

У своїй вітальній промові Віталій Кім зазначив, що вміння досягати найвищого результату навіть у такий складний час є гордістю для нашої області та окрасою нашої нації.

 

«Ви – наше майбутнє, наші розумні, сміливі, винахідливі українці та українки. Я впевнений, що ці досягнення є лише початком вашого великого майбутнього. Успіхів вам!», – додав начальник Миколаївської ОВА.

 

Так, учнів, які склади два предмети НМТ на 200 балів нагороджено премією у розмірі 20 000 грн, та 60 000 грн – тих, які набрали максимальну кількість балів з усіх трьох предметів.

 

Також, сертифікатами на суму 10 000 грн та подяками Миколаївської ОВА нагороджено педагогічних працівників, які підготували з відповідних предметів учнів, що склали два або три предмети НМТ на 200 балів.

 

В рамках заходу свою творчість присутнім мала змогу представити в онлайн-форматі випускниця Снігурівського ліцею імені Т.Г. Шевченка Анна Александрова, зачитавши вірш Ліни Костенко «Усе моє, все зветься Україна. Цьогорічний іспит НМТ Анна склала на 600 балів (по 200 з кожного тестового предмета).