На потреби чотирьох громад Миколаївської області передано сучасні самоскиди

 

У рамках діяльності Регіонального офісу міжнародного співробітництва (РОМС) Снігурівська, Першотравнева, Радсадівська та Горохівська громади отримали нові самоскиди вантажомісткістю 15 тонн. Вантажівки закупило Управління ООН з обслуговування проєктів (UNOPS) коштом Embassy of Denmark in Ukraine.

 

У середу, 11 жовтня, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, перший заступник голови Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, заступник начальника ОВА Микола Марінов та керівник Миколаївського офісу UST — Ukraine Support Team Дмитро Тарасенко передали ключі від автівок представникам громад.

 

Така техніка вкрай необхідна для ліквідації наслідків збройної агресії рф та подальшого відновлення інфраструктури. Крім того, автівки знадобляться для забезпечення благоустрою та допоможуть ефективніше працювати комунальним службам.

 

Як зазначив Віталій Кім, міжнародні партнери з перших днів повномасштабного вторгнення відгукнулися та продовжують допомагати регіону.

 

«Для громад області це хороше підсилення у роботі над усуненням наслідків ворожої агресії. Дякую Королівству Данія за постійну підтримку Миколаівщини», – сказав начальник ОВА.