Перший заступник начальника Миколаївської ОВА Георгій Решетілов відвідав спортивний комплекс «Надія»

 

У четвер, 11 січня, перший заступник начальника Миколаївської ОВА Георгій Решетілов, начальник управління молоді та спорту Миколаївської ОВА Михайло Ніколаєв та директор Центру олімпійської підготовки з баскетболу та командних ігрових видів спорту Олена Суслова відвідали спортивний комплекс «Надія», де базується спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву з баскетболу.

 

Перший заступник начальника Миколаївської ОВА переглянув тренувальний процес миколаївського баскетбольного клубу «Ніко-Баскет», який виступає у Вищій лізі чемпіонату України з баскетболу.

 

Перед початком тренування передали гравцям команди спеціалізоване ігрове взуття та побажали перемог у найближчому турі чемпіонату України з баскетболу.

 

Зазначимо, що 13-14 січня, у Слобожанському, «Ніко-Баскет» зіграє наступні поєдинки в рамках сьомого туру чемпіонату України з баскетболу.

 

На новорічну паузу команда, яку очолює Валентин Берестнєв, пішла на третьому місці турнірної таблиці. У доробку команди 12 перемог та 5 поразок.

 

Розвиваємо та підтримуємо командні види спорту Миколаївщини!