Запальна битва на футзальному полі: у Сухоєланецькій громаді пройшли змагання в рамках «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

 

Спортивні змагання продовжують радувати своїми захоплюючими протистояннями. Учора, 2 квітня, на базі Сухоєланецького ліцею відбулися змагання в рамках «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу.

 

Чотири команди взяли участь у цих змаганнях: Бузький ліцей, Сухоєланецький ліцей, Улянівська філія Сухоєланецького ліцею, Сухоєланецький ліцей — 2.

 

Початок заходу відзначився вітальним словом від сільського голови Олександра Постика, який подякував ЗСУ, побажав миру, успіху командам, перемоги, спортивної боротьби.

 

«Спорт єднає, спорт згуртовує, спорт — це сила нації», — наголосив він.

 

Після напружених змагань результати були наступні:

 

І місце — команда Сухоєланецького ліцею;

 

II місце — команда Бузького ліцею;

 

III місце — команда Улянівської філії Сухоєланецького ліцею;

 

IV місце — команда Сухоєланецького ліцею — 2.

 

Переможців змагань нагородив кубком, пам'ятною грамотою та цінним подарунком начальник відділу освіти, культури молоді та спорту сільської ради Володимир Євгенов.

 

А команди — учасниці змагань були нагороджені пам'ятними грамотами.

 

Поєднання спортивного духу, вміння працювати у команді та невичерпної енергії кожного учасника робить ці змагання по-справжньому незабутніми. Віримо, що ці змагання — лише перший крок до нових вершин перемоги й досягнень!

 

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_mykolaivregion