У Нововолинську побили працівника водоканалу: потерпілого госпіталізували у важкому стані до медзакладу | Новини Нововолинська

У Нововолинську побили працівника водоканалу: потерпілого госпіталізували у важкому стані до медзакладу | Новини Нововолинська

29-го липня близько 11:00 у Нововолинську на вулиці Миколи Леонтовича (Чайковського) під час проведення ремонтних робіт стався конфлікт між слюсарем КП «Нововолинськ водоканал» та мешканцем будинку, між чоловіками виникла бійка. Комунальник був госпіталізований до Нововолинської лікарні у важкому стані.

Як повідомили правоохоронці БУГу, після обстеження потерпілому було поставлено діагноз – внутрішньо мозковий крововилив в обидві півкулі, забій головного мозку, присутнє незначне слабо виражене почервоніння на задній (потиличній) частині голови.

Відомості внесення до ЄРДР за ст. 121 ККУ, винуватця затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Як повідомив міський голова Борис Карпус, робітник «Водоканалу» працював над ліквідацією аварії, вийшов на роботу у свій вихідний, щоб дати воду жителям. Натомість став жертвою побиття нетверезого мешканця.

“Неприпустимий випадок. Беру на особистий контроль, щоб винний був покараний. Постраждалий має отримати належний медичний супровід і підтримку”, – йдеться у дописі.

Міський голова додав, що працівник КП «Нововолинськ водоканал» уже багато років працює на підприємстві, досвідчений та відповідальний.

Джерело