Траса Київ-Чоп на Рівненщині потребує повної заміни покриття, але поки «світить» лише ремонт

Водії Рівненщини потерпають від стану міжнародної траси Київ-Чоп. Через перепади температур, дощі та сніги стан дороги різко погіршився. При цьому дорожники краю не встигають латати ями, адже щодня з’являються нові вибоїни.

Поки в області чекають сприятливих погодних умов, аби взятися за серйозний ремонт дорожнього покриття, увагу приділяють лише найгіршим ділянкам, повідомив речник обласної Служби відновлення та розвитку інфраструктури Дмитро Леонтіюк

Ремонт покриття  на трасі Київ-Чоп гарячим асфальтобетоном мають розпочати вже в кінці наступного тижня. Саме тоді очікується суха та відносно тепла погода. 

Однак, якщо погодна сприятиме ремонту покриття, вистачить його лише до наступної зими, оскільки нині стан дороги потребує повної заміни дорожнього покриття. А станом на минулий тиждень це становить понад 3 млрд грн.

Техніка є, робочі є, ресурси є, немає лише грошей на такі роботи, – зауважив Дмитро Леонтіюк.

Тим часом Дмитро Леонтіюк зауважив, що на сьогодні, якщо взяти всі ями, які є вздовж траси Київ-Чоп на Рівненщині, є одна велика вибоїна площиною 18 000 метрів квадратних. Тож якщо не проводити жодних ремонтів, до середини лютого дороги не буде. 

Джерело