Microsoft інтегрує ChatGPT до більшої кількості інструментів розробника

Корпорація Microsoft Corp. (MSFT.O) об’єднала технологію ChatGPT зі своєю платформою Power Platform, яка дозволяє розробляти програми з невеликим кодуванням або без нього, останньою інтеграцією штучного інтелекту в її продукти.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Великі технологічні компанії від Alphabet Inc (GOOGL.O) до Baidu Inc (9888. HK) прискорюють інтеграцію генеративного штучного інтелекту – технології, яка набула популярності завдяки здатності генерувати людські текстові відповіді на запити – у свої пропозиції.

Microsoft повідомила, що низка інструментів бізнес-аналітики та розробки додатків у Power Platform, включаючи Power Virtual Agent та Al Builder, оновлено новими можливостями.

Power Virtual Agent, інструмент для компаній для створення чат-ботів, тепер може підключатися до внутрішніх ресурсів компанії, щоб створювати зведені тижневі звіти та запити клієнтів.

Корпорація Microsoft також додала генеративні можливості штучного інтелекту в Al Builder, який дозволяє компаніям автоматизувати робочі процеси, та у Dynamics 365, платформу управління бізнесом.

Функції будуть доступні лише у США.

Як повідомляв Укрінформ, корпорація Google запускає новий сервіс штучного інтелекту (ШІ) – чат-бот Bard, який може стати конкурентом ChatGPT від Open AI.

Источник