Батько Меган Маркл розкритикував дочку і обізвав принца Гаррі в прямому ефірі

Чоловік збирається відвідати урочистості з нагоди 70-ї річниці правління Єлизавети II у червні.

Принц Гаррі і Меган Маркл в рамках свого туру Нідерландами отримали запрошення від Її Величності відвідати офіційний захід з нагоди свого ювілею. В цей момент немає інформації, чи прийняла пара запрошення, а ось тато герцогині Сассекської на заході буде. Томас Маркл дав інтерв'ю, в якому заявив, що планує в червні відвідати столицю Великобританії, щоб привітати Єлизавету II і зустрітися з принцом Чарльзом, інформує Ukr.Media.

Томас зазначив, що у нього і принца Чарльза багато спільного.

"На нас сильно вплинули наші діти. Я хотів би з ним поговорити, якщо це буде можливим", — зазначив чоловік.

Ще Томас в черговий раз публічно розкритикував дочку. Мало того, він вирішив образити її чоловіка прямо в прямому ефірі за те, що той не бажає їхати до своєї бабусі.

"Це ж смішно. У мене немає розуміння, і тепер все менше поваги до нього. Я думаю, він ідіот. Поводиться як дитина, ведена моєю дочкою. Він не чоловік. Ви можете відповісти, що він служив в армії, але мені складно в це повірити. Він слабак, і таким залишиться", — жорстко висловився батько Меган Маркл.

Поки що ні принц Гаррі, ні його дружина не коментували заяву їхнього родича. Пара, знаючи їхню вдачу, може подати на Томаса Маркла в суд.

Источник