Ці 8 продуктів з супермаркету мають бути у щоденному раціоні людини

Деякі продукти з супермаркету людині корисно вживати щодня.

Продукти, які потрібно мати і які легко дістати у супермаркеті, обов'язково повинні увійти у щоденний раціон тих, хто піклується про своє здоров'я, інформує Ukr.Media.

Капуста

Починаючи від білокачанної та цвітної і закінчуючи броколі з брюссельською, кожен представник сімейства хрестоцвітних містить сульфорафан — ключовий компонент у видаленні токсинів з організму.

Часник

Попри свої ароматичні особливості, він має високу антивірусну та антибактеріальну активність, підвищує імунітет і бореться з авітамінозом. Дві головки на день протягом тижня — і вміст сірчистих речовин забезпечує детокс-ефект.

Буряк

Джерело вітамінів, мінералів, біофлавоноїдів і антиоксидантів. Допомагає знизити холестерин, поліпшити обмін речовин і стан крові, містить мінімальну кількість калорій.

Трав'яний чай

Іноді варто зраджувати своєму звичному зеленому чаю або ройбушу (сприяють відбиттю атаки вільних радикалів). Додавання до чаю тертого кореня імбиру підвищить його детоксикуючі властивості.

Шпинат

Відновлює функції кишківника, підшлункової залози, протистоїть віковому погіршенню зору, виводить шлаки з організму, завдяки чому був названий французами "мітлою для шлунку".

Ягоди годжі

Диво-ягоди з Тибету — наймодніший продукт року. Вони багаті на вітаміни, мінерали, амінокислоти і полісахариди (легше сказати, чого ці ягоди не можуть). Ягоди гарні як у свіжому, так і у сушеному вигляді.

Томати

Колір плодів обумовлений високим вмістом антоціанів. Дослідження показують, що за умови їх вживання у їжу досягається природний процес очищення організму і спостерігається висока опірність раковим клітинам.

Артишок

Відомий завдяки своїй здатності покращувати обмін речовин, очищати печінку і знижувати рівень холестерину.