Чому краще не зберігати гроші у спальні і яке місце у будинку для цього підійде

Спальня — не краще місце для зберігання грошей.

Згідно з народними прикметами і повір'ями зберігати гроші у спальні, де спить людина, не варто, і корисно розуміти, чому. Є також і інші місця, куди не варто складати свої накопичення, і важливо розуміти, де це краще робити, інформує Ukr.Media.

Чому не можна зберігати гроші у спальні, і які кімнати також для цього не підходять

Є деякі кімнати, у яких не варто зберігати фінанси, оскільки це може призвести до того, що з ними можуть виникнути труднощі, і перше місце займає спальня, де спить людина.

Спальня

Люди, що спеціалізуються на вченнях фен-шуй, не радять організовувати зберігання грошей у спальні, а особливо, якщо йдеться про великі суми. Пов'язано це з тим, що гроші можуть начебто впасти у сплячку, і накопичити їх буде не дуже легко. Існує також думка про те, що першу отриману заробітну плату варто покласти під матрац, але вона має бути одна і перебувати у цьому місці повинна не більше 1 ночі.

Передпокій

Є думка, що саме у цьому місці будинку або квартири може накопичуватися велика кількість негативної енергії, яка потрапляє через двері, що постійно відчиняються. Є ризик того, що погана енергетика переплететься з енергією фінансів, і примножувати їх буде важко.

Ванна або туалет

У фільмах можна побачити ситуації, коли герої ховають свої заощадження у зливному бачку унітазу. Так краще не робити, оскільки існує ризик того, що гроші "втечуть" від свого власника у прямому і переносному сенсі.

Фото і книги

Є люди, які звикли свої заощадження ховати у книгах або фотографіях. Це може призвести до чогось негативного, оскільки гроші можуть виділяти негативну енергетику і можуть просочити нею знімки та нашкодити тим, хто на них зображений.

Яке місце у будинку найбільше підходить для зберігання грошей

Якщо обрати правильне місце у будинку для зберігання заощаджень, то їх буде набагато легше примножувати і накопичувати. Важливо обрати місце, куди буде важко дістатися крадіям. Місце, де будуть зберігатися фінанси, має володіти досить сильною енергетикою.

Фахівці у області езотерики відзначають, що найкращим місцем для зберігання заощаджень є південно-східна частина будинку або квартири, оскільки ця зона вважається зоною багатства.

Гарне місце для зберігання заощаджень — кухня. Вчення фен-шуй говорять про те, що дана кімната ідеально підходить для зберігання грошей. Пов'язано це з тим, що саме у цій кімнаті домочадці отримують задоволення від одержуваної їжі і позитивною енергією заряджаються фінанси.

Для зберігання заощаджень варто підготувати гарне місце, але важливим є й те, де вони будуть зберігатися. Тому увагу варто звернути на наступне:

  • для зберігання фінансів краще підібрати якісну і дорогу скриньку, а ось від старих коробок або загортання грошей у папір варто відмовитися, оскільки це може відштовхувати позитивну фінансову енергетику;
  • для зберігання монет краще обрати гарну порцелянову або глиняну вазу, і якщо ємність з залізними грошима поставити на сонці, то фінансова енергетика буде лише посилюватися;
  • після того, як було обране місце для зберігання, його необхідно звільнити від мотлоху і зробити максимально чистим.

Кожна людина самостійно приймає рішення, як і де їй зберігати свої фінанси, але якщо дотримуватися рекомендацій, то можна поліпшити свій фінансовий потік.