Чому прикмети забороняють витрачати гроші в день зарплати

До чого може призвести таке поводження з коштами.

Багато людей вважають за краще витрачати гроші в день зарплати: віддати борг, виплатити кредит, купити продукти або чимось порадувати себе. А тим часом це вважається поганою прикметою. І тому є кілька пояснень, інформує Ukr.Media.

Звідки пішло повір'я

Наші предки вірили, що не можна витрачати гроші відразу в той день, коли людина їх отримала. І не важливо, що це: зарплата, винагорода або повернений борг. Раніше люди жили у вкрай нестабільних умовах, тому звикали відкладати кошти на чорний день і купувати тільки найнеобхідніше.

Крім цього, на інший день після получки частину грошей роздавали жебракам і ще платили десятину. Звідти і пішло повір'я: всю зарплату потрібно нести додому і ніч перечекати, а потім вже витрачати.

Чому не можна витрачати

Згідно з прикметою, гроші не можна витрачати в перший день, тому що їм потрібно закріпитися в гаманці і будинку. Так фінансовий потік зміцниться, кошти стануть притягатися, людина просочиться енергією багатства. В іншому разі скільки б ми не отримали купюр, вони тут же будуть випаровуватися, а все життя пройде в бідності.

Так, у Всесвіту працює закон "чим більше віддаєш, тим більше отримуєш", але варто віддавати з розумом. І грошей це стосується у першу чергу.

Існують і інші тлумачення прикмети:

  • потрібно віднести гроші додому, щоб показати їм, де їх місце, куди їм потрібно приходити і залучати більше багатства;
  • важливо зарядити купюри своєю енергетикою (кошти вбирають в себе енергію кожного, хто до них доторкнеться, особливо тих, у кого вони були найдовше);
  • гроші люблять повагу і рахунок (краще дбайливо прибрати їх в гаманець або залишити всю суму на карті, а потім прийти додому і спокійно підрахувати всі витрати, доходи).

Є і більш раціональне пояснення. Отримуючи гроші за місяць, людина впадає в стан, який подібний трансу. Вона окрилена, здається, що вона може дозволити собі що завгодно. Так і трапляються непередбачені і зайві витрати, непотрібні покупки. Тому логічніше спочатку прийти додому, розподілити бюджет і ретельно оцінити потреби і бажання, щоб потім не бідувати або залазити в борги.

Як залучити ще більше грошей

Щоб зберегти і примножити кошти, розкрити і стабілізувати потік фінансової енергії, уникнути бідності та іншого негативу, потрібно провести спеціальний ритуал.

Необхідно взяти всі гроші і перерахувати їх по колу, повторити кілька разів. Тобто якщо у людини, наприклад, 10 купюр по тисячі, то можна після десятої порахувати першу як одинадцяту, другу — як дванадцяту і т. д.

Звичайно, це не примножить гроші в прямому сенсі, але енергетично вбереже від збитків, а підсвідомо налаштує на збільшення багатства. Це допомагає зняти внутрішні блоки, "подружитися" з грошима. Головне запам'ятати те почуття, яке виникне при перерахунку коштів.

Позитивні прикмети, що приносять багатство

  • У день получки можна пригостити всю сім'ю тортом, тоді життя буде солодким.
  • Підвищення по роботі краще просити в середу.
  • Якщо потриматися за стіл начальника або посидіти в його кріслі, то скоро можна дочекатися просування в кар'єрі.
  • Не можна передавати гроші, а саме зарплату, з рук в руки. Потрібно покласти купюри на стіл, а тільки потім взяти їх.
  • Якщо зарплату видали новими купюрами, то людину чекає прибуток.

Поради езотериків

  • Класти фінанси в красивий гаманець коричневого або золотистого відтінку (притягує багатство).
  • Зберігати накопичення і гаманець в спеціальному місці поруч з грошовим талісманом, наприклад, божком Хотеєм. Або можна покласти один з талісманів в сумку (щось з металу).
  • Не тримати в гаманці чеки і будь-які записки.
  • Подбати про те, щоб в кожному відділі лежала парна кількість купюр.

Деякі езотерики вірять, що звичка віддавати частину грошей на благодійність допоможе уникнути бідності і примножити багатство. Прихильники цієї теорії вважають, що потім їм повернеться ще більше. Головне, робити пожертви від щирого серця.

З цієї ж точки зору вважається, що гроші потрібно витрачати із задоволенням і не можна бути занадто ощадливим, тоді кошти неодмінно прийдуть назад з такою ж легкістю і користю, як були витрачені.

Источник