Джонні Депп підбив підсумки шести років скандальних розглядів, які розділили його життя на «до» та «після»

Метою порушення справи було розкрити правду!

Голлівудський актор Джонні Депп прокоментував свою перемогу в суді проти екс-дружини Ембер Херд. У соціальній мережі він зазначив — гучні розгляди змінили його життя, інформує Ukr.Media.

"Шість років тому моє життя, життя моїх дітей, тих, хто дорогий мені, і тих, хто багато років підтримував і вірив у мене, назавжди змінилася. І все це миттєво. Проти мене було висунуто помилкові, дуже серйозні та злочинні звинувачення через засоби масової інформації, що викликало нескінченний шквал ненависницького контенту", — зазначив Депп.

Його завданням перед рідними було довести правду незалежно від результату.

"Говорити правду — ось чим я був зобов'язаний своїм дітям і всім, хто залишався непохитним у своїй підтримці", — додав актор.

Тепер же, здобувши перемогу, він відчув, нарешті, умиротворення та спокій. Депп подякував усім, хто його підтримував, а також співробітникам суду, присяжним та юристам.

"Найкраще ще попереду, і, нарешті, почався новий розділ", — підсумував він.

У коментарях Деппа підтримали багато знаменитостей, серед яких Наомі Кемпбелл, Райан Адамс та інші. Шанувальники також подякували Депу, який вселив у них впевненість, що і їхні судові розгляди увінчаються успіхом. Головне не здаватися.

Джонні Депп та Ембер Херд познайомилися у 2011 році. Через чотири роки пара одружилася. Але їхній шлюб тривав трохи більше року. У січні 2017 року їх офіційно розлучили. Згодом актриса розповіла публіці про те, як колишній чоловік бив її. Депп подав до суду на колишню кохану і зажадав у неї 50 мільйонів доларів за наклеп. І виграв розгляд. Актриса повинна буде виплатити колишньому чоловікові 15 мільйонів доларів — десять із них підуть Деппу як компенсацію, ще п'ять призначено у вигляді штрафу. Але й актор зобов'язаний виплатити два мільйони доларів за зустрічним позовом від своєї колишньої дружини Ембер Херд про наклеп.

Источник