Як мислять мільйонери — 7 простих правил багатих людей

Просто слідуйте їм — і успіх вам гарантовано!

Щоб стати багатим, потрібно думати, як мільйонер. Адже бували ж історії, коли люди вигравали в лотереї величезні гроші, але втрачали їх, тому що не слідували простим правилам, інформує Ukr.Media.

У здоровому тілі

Пробіжка зранку, веслування, велотренажер або відвідування спортивного залу — це те, на що багаті люди намагаються витрачати хоч трохи часу регулярно. Спорт допомагає позбутися від поганого настрою і покращує здоров'я.

Нова інформація

Газети, статті з інтернету, література — це цінні джерела інформації. Заможна людина намагається просвітити себе в різних сферах життя, щоб краще зрозуміти цей світ і оточуючих. Скільки б не було справ, але прочитання новин у щотижневій газеті — це святе.

Гроші люблять, коли їх рахують

От багато хто думає: якщо я стану багатим, то побудую собі палац і куплю приватний літак. Тільки ось вся ця розкіш, нарівні з екзотичними тваринами та іншими принадами — джерело постійних вкладень. Великі ділянки потрібно обслуговувати. Лише уявіть, які рахунки за комуналку приходитимуть у фортецю?

Машина того не варта

Купивши автомобіль, людина не позбавляється від додаткових витрат. У неї з'являється страховка, бензин та інші витрати. Чим машина люксовіша, тим вона дорожча в експлуатації. А кому потрібні такі безглузді витрати?

Хто рано встає

Так уже повелося, що світом правлять жайворонки. А це означає, що прокидатися потрібно дуже рано. Ще краще — встати за пару годин до початку роботи. Присвятити цей час саморозвитку, обдумуванню планів і неспішним роздумам. Якщо прокинулися пізно, вважайте, що бізнес-день втрачено.

У пошуках енергії

Багаті люди, найчастіше, займаються різними духовними практиками. Медитація — одна з них. Світ фінансів, часом, висмоктує всі соки. І необхідно розслабитися, позбутися від тривоги. Важливо відкинути скептичне ставлення до подібних занять. Зібраність у судженнях, поки що, не заважала нікому.

Час — гроші

Замість перегляду телевізійних програм, багатії із задоволенням проведуть час з друзями, зануряться в цікаву історію або займуться додатковою роботою. Телевізор ніяк не сприяє збільшенню капіталів, а час, якого не так багато, краще витратити з користю. Під лежачий камінь, як і під ввімкнений телевізор, золото не тече.

Источник