Жахливі професії, які можуть настільки зіпсувати людину, що від неї навіть сім’я відмовиться

Обміркуйте, перш ніж погоджуватися на такі вакансії.

Робота змінює людину — це факт. Однак деякі з конкретних професій можуть деформувати вас настільки, що навіть друзі та сім'я перестануть спілкуватися з вами. Подумайте сім разів, перш ніж відгукуватись на такі вакансії, інформує Ukr.Media.

У світі є професії, які можуть серйозно вплинути на особистість людини. Іноді зміни можуть виявитися настільки сильними, що порозумітися з людиною більше не зможуть ні друзі, ні близькі. Маючи думку реальних людей, розбираємо професії, які можуть деформувати особистість людини раз і назавжди.

"В автомобільному бізнесі повно дегенератів. Я навчався в коледжі і проходив співбесіду на посаду продавця в автосалоні. Роботодавець сказав, що мені може бути ніяково, коли я вперше буду втюхувати пенсіонеру машину, яка йому явно не по кишені. Але як тільки отримаєш за це комісію, то про все забудеш. Я встав і пішов".

"Охоронці у в'язницях. Мій колишній колись був командиром у колонії, але звільнився, бо не міг винести того, наскільки жахливо його колеги ставилися до ув'язнених. Ну як можна розраховувати на реабілітацію ув'язнених, якщо вони поводяться з ними як з тваринами. Більшість тих жахів він мені не розповідав, тому що вони були огидними навіть за його словами. Хоча він і так був не те щоб дуже гарною людиною".

"Як я зрозуміла, люди в ресторанній індустрії дуже часто зловживають психоактивними речовинами. Я не думаю, що індустрія приваблює таких людей, швидше за стрес на роботі в поєднанні з доступністю алкоголю та інших наркотиків створюють ідеальні умови для такого способу життя".

"У шоку, що ніхто ще не згадав музичну індустрію. Причому на всіх рівнях. Зловживання наркотиками та алкоголем, домашнє насильство, соціопатія та нарцисичні розлади, погрози тощо. І я не говорю про світових зірок! Навіть на місцевому рівні, на місцевій музичній сцені. Навіть хіпстери, з якими зустрічаються музиканти, їхні друзі — всі до єдиного виявляються дуже токсичними людьми".

"Я працюю у сфері медицини і хотів би номінувати свою область. Тут у нас повно зіпсованих людей. Більшість уже давно вигоріло і має досить чорний гумор".

"Рієлтори. Треба бути останньою сволотою, щоб піти на цю роботу. Мій колишній працював в іпотечній компанії і проводив час з агентами нерухомості на зустрічах та вечерях. Він змінив 12 місць роботи за 10 років. Коли ми зустрічалися, він був нарцисом, який постійно ображався на критику з приводу своєї роботи".

"Люди, які працюють у сфері похоронних послуг. Якщо ви не психопат, який прагне обдирати сім'ї загиблих, ви миттєво перетворюєтеся на згорілу оболонку людини. Наша галузь не вимагає формальної освіти і може бути вкрай виснажливою. Довгий робочий годинник, погані умови, травми, образи з сторони суспільства, низька зарплата і нестача підтримки психічного здоров'я — все так і є. Усі ненавидять трунарів".

Всі ці професії вимагають від людей особливих навичок та якостей, які не завжди легко пристосувати до повсякденного життя. Але якщо ви пов'язали своє життя з однією зі спеціальностей, перерахованих вище, це ще не означає, що вам кінець. Зберегти людське обличчя можна завжди, достатньо знайти баланс між роботою та особистим життям.

Источник