Купуємо товари в США з доставкою

Здійснюючи онлайн-шопінг на американських торгових площадках, українські покупці стикаються з певними проблемами щодо відправки посилок в Україну, сплатою місцевих податків з продажу товарів (аналог до нашого ПДВ), заповнення митних декларацій тощо. Всіх перелічених вище проблем можна уникнути, якщо налагодити співпрацю з транспортною компанією Dnipro LLC. Реєстрація на сайті https://dniprollc.com/uk/ukraina-ua/tovariv/ дозволяє клієнтам компанії цілком законно уникнути сплати податку завдяки тому, що один з транзитних складів компанії знаходиться в штаті Делавер, де зазначений податок можна не декларувати, отримуючи економію до 9% від вартості придбаного товару.

Можливі етапи співробітництва з компанією

Онлайн-шопінг в американських магазинах відкриває для українських покупців практично необмежений асортимент товарів, які можна придбати за найбільш вигідними цінами (аналогічний товар в українських магазинах може коштувати навіть в декілька раз дорожче). Але для того, щоб без проблем купувати товари на американському ринку та переправляти їх в Україну варто скористатися послугами компанії Dnipro LLC, яка забезпечує:

  • максимально вигідні та комфортні умови для придбання товарів на американських торгових площадках, повідомляючи українських покупців про всі варті уваги розпродажі товарів, вигідні пропозиції та святкові акції, де можна придбати товар зі знижкою в 50-80%;
  • відправлення посилок з придбаними товарами на один з транзитних складів компанії, що розміщені в штаті Нью-Джерсі та Делавер, де кожна посилка буде швидко ідентифікована за покупцем відповідно до присвоєного йому після реєстрації DNI-коду;
  • формування посилок відповідно до побажань клієнта. Відправлення може бути консолідованим (в ньому об’єднується вміст декількох посилок) чи розконсолідованим (товари з однієї посилки упаковується в декілька посилок задля уникнення сплати податку та мита).

Як відбувається формування та відправлення посилки

Посилка, що надійшла на транзитний склад компанії, переупаковується в фірмову коробку (послуга абсолютно безкоштовна). За побажанням клієнта, він може скористатися посиленою упаковкою для відправки, наприклад, особливо крихких товарів, перед відправкою товар та посилка можуть бути сфотографовані. Окрім того, перед відправкою посилки, придбаний товар може бути перевірено в робочому режимі, з документуванням процесу перевірки за допомогою відеозйомки.

Кожне поштове відправлення безкоштовно застраховане на суму, еквівалентну $60. Кожному поштовому відправленню присвоюється індивідуальний трекінг-номер, використовуючи який клієнт має змогу відстежувати процес переміщення посилки.