Куди поставити і як прикрасити ялинку для залучення фінансового успіху і додаткового прибутку

Як активізувати позитивну енергію, правильно розташувавши символ Нового року.

Від того, в якій частині будинку ви поставите святкову ялинку, може залежати, наскільки успішним і багатим буде рік, інформує Ukr.Media.

"Для залучення фінансового успіху, додаткового прибутку, просування в кар'єрі підійдуть такі сектори, як захід і північний захід. Знайдіть ці сектори у вашій квартирі або кімнаті і поставте туди вашу ялинку 27 грудня".

Створюючи активність в цьому місці, включаючи новорічні вогні, ви отримаєте додаткову підтримку вищих сил. Кольори, які підходять для прикрас: червоний, білий, срібно-жовтий.

"Для навчання, заробітку і просування через інтелектуальну працю вам підійде північний схід".

Нарядити ялинку для вищевказаних благ можна 31 грудня — для цього підійдуть прикраси кольору срібла або золота, а також світлих відтінків.

"Для тих, хто хоче залучити романтичну удачу, підійде південно-західний сектор. Поставте туди вашу красуню, включіть вогні, нарядите в червоний або зелений колір 23 або 31 грудня".

Гірлянди необхідно включати саме в зазначені дати. Поставити деревце можна і в інші місця квартири, нарядивши її в сріблястий, білий і золотисті кольори, але не рекомендується там палити свічки і підключати електричні прикраси. При цьому найбільш негативними секторами є схід і південь.