Мислення жінок які відрізняють бідну від багатої — перевірте, чи не мислити ви так само

Деякі думки буквально кричать, що ваше фінансове становище — погане!

Бідну від багатої жінки відрізняє не тільки сума на рахунку, але і мислення, інформує Ukr.Media.

Шукаєте виправдання і причини

Бідна жінка не може просто визнати свою помилку і почати працювати над її виправленням. Вона буде говорити, що у неї немає часу сил, почне шукати виправдання в тому, що зараз для неї занадто важкі умови, що зараз не час. Але насправді всім цим вона просто намагається зняти з себе відповідальність.

Постійно скаржиться на життя і шкодуєте себе

Жінка, яка не мислить, як багата, вважає, що у всіх її бідах винне оточення — уряд, батьки, чоловік. Вона постійно скаржиться на свою важку долю.

Але найсумніше, що з такою життєвою позицією, вона не зможе стати не тільки багатою, але і щасливою.

Боїться ризикувати

Бідна жінка постійно думає і зважує, але так і не наважується зробити крок. Для неї це шлях у прірву і невідомість, вона до цього не готова. І тому вона буде знаходити тисячі причин, починаючи від поганого дня за китайським гороскопом до нестачі сил, щоб тільки сидіти на місці і нічого не робити.

Шукає шляхи, щоб отримати щось безкоштовно

Бідна жінка постійно намагається заощадити. Найбільш жадібне для неї — отримати щось безкоштовно, навіть якщо їй це не потрібно.

При цьому вона витрачає гроші заради схвалення або захоплення інших людей, купуючи, наприклад, нову модель телефону, вартість якого зовсім не вписується в її щомісячний бюджет.

Марно витрачає час

Бідна жінка проводить вільний час не за вивченням англійської або прописуванням бізнес-плану для власного стартапу. Вона дивиться серіали, робить перерви в роботі на чай, перекури, залипає годинами в телефоні. При цьому вона не любить вчитися і вважає, що і так все знає. Чи варто говорити, що вона зовсім не ставить мети, а діє все життя "навмання".