Народні прикмети торгівлі, які допоможуть залучити покупців

Забобони для продажу.

Кажуть, що немає людей більш забобонних, ніж актори. Так думають ті, хто не спілкувався з продавцями. У них є цілий арсенал ритуалів, які допомагають залучити покупців. Деякі прикмети на продаж будуть розкриті в цій статті. Однак, багато професійних трюків негоціанти продовжують приховувати, інформує Ukr.Media.

Прикмети торгівлі, щоб вона була вдалою

Наявність покупців — наріжний камінь успіху підприємця. Для людей, які прислухаються до народної мудрості, особливо важливий той, хто першим відкриє торговий день.

Грошима, отриманими від чоловіка або дитини, слід обов'язково провести над прилавком, товарами і касою. Добре, якщо асигнація буде великого номіналу. Отже, товар буде розпродаватися швидко. Але плату, одержану від жінки, рекомендується прибрати подалі, щоб не змішати з рештою купюрами. Інакше удача може відвернутися від комерсанта.

З першим покупцем заведено торгуватися, зробити йому знижку або зважити товару трохи більше, ніж потрібно. А ось сваритися, сперечатися і сваритися не треба. Це вірна ознака, що в кінці трудової зміни виявиться недостача.

Як у практичному, так і в езотеричному сенсі, для продавця важливо грамотно продумувати гардероб перед походом на роботу. Вислів: «Зустрічають по одягу» має магічний підтекст. Чистий, простий, але елегантний одяг допоможе залучити більше покупців.

У кожної людини є «щаслива річ». Її одягають, щоб привернути удачу на свою сторону. Але будьте обережні, занадто часте прання знищить чарівні властивості і перетворить талісман назад в ординарний елемент гардеробу.

Милостиня і талісман на вдалу торгівлю

Як не дивно, але для збільшення прибутку необхідно спочатку втратити гроші. Закон бумеранга працює завжди. Йдучи додому, після закриття торгової точки, обов'язково віддайте кілька купюр першому зустрічному жебракові.

Заведіть правило, не підраховувати виторг ввечері. По-перше, після важкого дня легко помилитися в підрахунках, а по-друге, забобони рекомендують робити це вранці, перед початком зміни.

Щоб доходи завжди росли, є декілька хитрощів.

Виберіть велику купюру і покладіть її вдома під килим за три дні до появи повного місяця. Як тільки супутник Землі піде на спад, гроші кладуть назад у гаманець, і до наступного циклу вони будуть приносити удачу.

Є інший варіант створення талісмана. У трьох монетах просвердлити отвори, через них протягнути червоний шнурок. Його потрібно постійно мати при собі: у вигляді підвіски або брелока, в сумочці, в кишені або на шиї. Важливо періодично перебирати в руках ці копійки, думати про прибутки. Таким чином, вони будуть заряджатися енергією.

Інші прикмети для продажу

Є забобони, які можна об'єднати в окремі рубрики. Вони схожі на поради «одним рядком», але від цього не втрачають актуальності:

  • Не варто збирати розсипану дрібницю. Розмінюючись на монети, ризикуєте втратити вигідного клієнта.

  • Покладіть пару копійок під вагами. Це приносить успіх.

  • Не дозволяйте колегам чіпати товар, якщо вони не бажають його придбати.

  • Хороший продавець йде з ринку останнім.

  • Вчасно заповнюйте звільнені місця на вітрині. Це не тільки підкреслить ваш професіоналізм, але і приверне нових покупців.

  • Ставитеся акуратно до грошей. Складайте їх рівно, однаково, зберігайте в сухому місці. Тоді вони будуть прагнути повернутися до вас.

  • Перша зарплата стає талісманом. Її не витрачають і не міняють.

  • Для хороших продажів можна приманити клієнтів, розкидавши дрібні гроші поряд з прилавком.

  • Віник, яким прибирають торговий зал, обов'язково ставлять вниз ручкою. Тоді прибуток не буде «тікати».

  • Не беріть банкноти з рук, робіть все через спеціальну підставку або просто — через стіл.

Це лише невеликий перелік прикмет на продаж, які існують серед негоціантів. Вони намагаються зловити удачу будь-яким способом. Деяким це вдається. Навіть досвідчені ділки, які заперечують причетність до забобонів, все одно носять у гаманці перший зароблений карбованець. І дякують йому за процвітання.

Источник