Онук покійного хореографа Григорія Чапкіса постраждав у ДТП

6-річний Максим Чапкіс сильно пошкодив голову.

Онук покійного українського хореографа Григорія Чапкіса 6-річний Максим потрапив у серйозну ДТП під час їзди на велосипеді. Хлопчик отримав серйозну травму голови. Про це на своїй сторінці в Instagram повідомила Ембер Чапкіс — дружина Грега Чапкіса, єдиного сина іменитого танцюриста, інформує Ukr.Media.

За словами матері, дитина грала на задньому дворі будинку зі своїм другим дідусем. Коли чоловік сів в авто і почав їхати на роботу, хлопчик вирішив наздогнати його на велосипеді. У спробах обігнати машину малюк врізався в її задню частину і серйозно пошкодив голову. Ембер зазначила, що син завжди одягає шолом під час їзди на двоколісному транспорті, проте цього разу, очевидно, поспішив і забув.

"Рана була настільки глибока, що крізь неї можна було побачити його череп. Так, череп! Максу наклали 20 швів, сім скоб на задній частині голови. Також у нього на тілі багато саден і ран, отриманих під час падіння на дорозі", — написала дружина Грега Чапкіса.

Вона також додала, що, на щастя, обійшлося без переломів і вивихів. Вже через 10 днів, успішно пройшовши період відновлення, Макс відправився до школи. Зараз він відчуває себе набагато краще і намагається бути більш обережним на дорозі.

Источник