Привітання з днем народження невістці

Привітання з днем народження невістці своїми словами


Дорога невістка, я тебе від щирого серця вітаю з днем народження. Хочу тобі побажати завжди прагнути до своїх мрій і домагатися всіх вірних цілей, приймати правильні рішення в житті і використовувати свій час для успішної діяльності та чудового відпочинку, бажаю сімейного блага і щирого щастя, радісних свят і світлих ідей.


Від щирого серця свекруха вітає з іменинами чудову невістку. бажаю тобі радості, добра, миру, тепла, удачі, здоров’я і довгих років. Нехай сімейне життя буде в радість, нехай чоловік носить тебе на руках і беззавітно любить. Бажаю тобі багато добра, процвітання і виконання всіх бажань.


Сьогодні відзначає особливе свято наша невістка. Для всіх це особливий день, адже ми шалено любимо нашу господиню, нашу донечку. Бажаємо тобі крокувати з удачею під руку. Залишайся завжди молодий. Нехай жодна сльозинка не впаде з твоїх очей, зелених як широке поле. Цілуємо тебе тебе мільйон разів.


У цей ясний літній день бажаю тобі, моя невістка, щоб в твоїй душі був спокій, в серці – любов, в тілі – фортеця і здоров’я! Нехай в цей день народження здійсняться всі твої заповітні мрії, адже ти поганого не загадаєш, і не побажаєш іншим людям! Твій свекор бажає тобі, наш світлий ангел, лише сімейного щастя!


Дорога невістка, з днем ​​народження тебе. Бажаю тобі, люба, вічного вогню в душі і яскравого світла удачі на шляху, великих успіхів у справах і чудового настрою, безсумнівного щастя в родині і любові в будинку, цікавих захоплень і неймовірною радості серця.


Самих позитивних емоцій, море солодких відчуттів, гору чарівних пригод і незабутніх миттєвостей бажаю дорогий невістці. Самого чарівного свята і самих приголомшливих хвилин. Нехай все у тебе буде добре і кожен день приносить радість і нові можливості.


Зворушливі привітання з днем народження для невістки


Прийми вітання у День свого народження! Нехай птах щастя на своїх крилах понесе тебе високо-високо і з висоти свого польоту занурить тебе в шалену радість і море посмішок. Заглибившись у безмежні простори задоволення, хай потоки любові і ніжності винесуть тебе на берег удачі. Тоді хапай її за довгий хвіст і ніколи не відпускай! Нехай твої мрії збуваються!


Дружина мого сина просто скарб! У тебе сьогодні день народження і я хочу побажати тобі сімейного благополуччя та міцного здоров’я! Я люблю тебе, як рідну дочку! Пам’ятай про це завжди! І якщо буде гидко на душі — дзвони, я буду рада допомогти.


Коли мій син зустрів свою любов, збулася мрія матері – з’явилася дівчина, ніжні, сильні руки якої можна передати дорослого хлопчину і бути цілком впевненою в тому, що з нею він буде по-справжньому щасливий! У твій день народження я хочу сказати, що пишаюся тобою! І побажати тобі щастя, легкого, як весняний вітерець, світлого, як перший ранковий промінчик сонця, ніжного, як ти сама і нескінченного, як небо з тисячами зірок!


Дорогу невістку вітаю з днем народження. Мила, бажаю тобі здоров’я і сімейного благополуччя, вірного щастя і радість душі, легких рішень будь-якої проблеми і неймовірних успіхів у будь-якій справі, незгасною краси внутрішнього світу і прекрасного настрою.


З днем ​​народження, мила невісточка. Від усієї душі бажаю тобі вічної краси, квітучої молодості, щасливого сімейного життя і найщирішої любові.


Ти стала рідною не тільки для нашого сина, ми тебе любимо як дочку, і бажаємо тобі бути схожою на весну: завжди квітучою, як дерева в квітні, веселою, як пісні струмочків, теплою як травневі вечори й лагідною, як весняне сонечко. Родина ваша нехай буде міцніше алмазу, а в будинку постійно живе любов.