Привітання з днем народження свекру

Привітання з днем народження свекру своїми словами


Свекор мій – прекрасна людина, допомагає нам завжди. Буде довгим нехай ваш життя століття в день рожденья щиро бажаю! Нехай здоров’я вас не підведе, в житті буде вселегко, красиво! Нехай печаль на вас не зійде і за сина кажу спасибі!


Мій дорогий і чудовий свекор, вітаю Вас з днем ​​народження. Хочу побажати Вам добрих моментів, оживляючих пам’ять, щирих почуттів, що надихають душу, світлої любові, зігріває серце, чудесних ідей, які роблять Ваші дні щасливими.


Найкращого людини, прекрасного свекра, я сьогодні поспішаю привітати з днем ​​народження. Хочу побажати вам лише одного, завжди залишатися самим собою, просто бути таким, яким ви є. Тому що краще вас немає просто! У вас неймовірно добра душа, яка йде назустріч всім. Ви готові допомогти завжди, щоб не сталося! Так що я можу тільки сказати вам, щоб ви не змінювалися. З Днем народження.


Мій дорогий свекор, в Ваш день народження нехай дзвінко співають солов’ї і всюди розноситься мелодія щастя. Бажаю зворушливих моментів в житті, блага і достатку, бажаю бадьорості в тілі і міцних сил, радості на серці і чудового настрою душі.


З днем народження, тато!  Пам’ятайте, що ви – найкращий приклад чоловіка для свого сина, а для своєї невістки – просто як рідний батько, якого вона мріє якнайшвидше бачити щасливим дідусем! Будьте щасливі і пишаєтеся своїми роками, адже ви у нас – чоловік і глава сім’ї!


З днем народження, любий свекор! Прийміть в цей світлий свято привітання від невістки! Я бажаю вам довгого щасливого століття! І щоб ваше сімейне життя було безхмарним і легким, немов весняний день, нехай ваше здоров’я буде, щонайменше, до ста років, богатирським, а настрій – самим прекрасним!


Шановний свекор, вітаю Вас з днем ​​народження. Хочеться щиро Вам побажати життєрадісних і довгих років життя, повних міцного здоров’я, сімейного щастя і особистого благополуччя. Нехай Вас оминуть всі печалі й біди, буде завжди свято у Вашому домі.


Зворушливі привітання з днем народження свекру в прозі


З днем народження, мій любий свекор. Нехай гармонія і тепло любові, що постійно наповнюють Ваше життя, хай буде світлою і благополучній будь-яка дорога, хай душу висвітлюють почуття насолоди і втіхи.


Милий мій свекор, вітаю від щирого серця з днем народження. Бажаю бравого оптимізму і високих прагнень, добрих справ і відважних вчинків, сімейної радості і щастя, великого достатку в домі і теплого затишку, поваги друзів та любов рідних.


У День народження дарую вам, мій любий, добрий і чуйний свекор, найтепліші слова, які тільки може диктувати моє вдячне серце! Бажаю вам ніколи не піддаватися негараздам, завжди жити з позитивними думками і посмішкою!


Хочу привітати з Днем народження свого дорогого свекра і від чистого серця побажати побільше життєлюбства і радості. Нехай ніщо не затьмарить ваш гарний настрій і внутрішню гармонію. І, найголовніше, будьте здорові, адже я так на вас розраховую!


Мій любий свекор, у тебе сьогодні день народження, а це значить, що твоя невістка обов’язково тебе привітає. У мене є багато слів, які я б хотіла подарувати тобі сьогодні. Адже ти знаєш, що ти у мене найкращий батько в світі! Бажаю тобі завжди і у всьому бути самим-самим!


Мій дорогий та чудовий свекор, у Ваш день народження хочу побажати справжніх цінностей і важливих речей у Вашому житті, ясних днів і прекрасних миттєвостей, затишних вечорів і веселих свят, доброго здоров’я і найміцніших сил.


Бажаю Вам не знати зневіри, завжди бути потрібним, бадьорим, активним. Живіть до ста років на радість онукам і правнукам. Пишаєтеся ними так, як ми всі пишаємося Вами!