Привітання з днем народження татові

Щирі привітання з днем народження батьку своїми словами

З кожним роком все більше сивини з’являється в твоєму волоссі, але це не старість, це мудрість прожитих років! Ти все життя набирався її, і навчав їй мене. Твої труди не стали марними. Спасибі за все, що у мене є, адже це ти навчив мене життя, ти навчив правильно розставляти пріоритети. Спасибі, тату! З днем народження тебе!


Тату, ти завжди захоплював своєю мужністю, людяністю, готовністю захищати і прийти на допомогу. Ми завжди хотіли бути схожими на тебе і мріяли, щоб ти пишався нами. Бажаємо тобі зберігати свій душевний спокій і йти по життю з властивим тобі оптимізмом! З днем народження!


З днем ​​народження, тато. Бажаю міцних сил і достатку, здоров’я і удачі. Нехай шлях до вершин бажань і прагнень буде простий, нехай в твоєму оточенні завжди будуть люблячі і чесні люди. А сьогодні нехай обов’язково здійсниться твоє бажання і відкриється нова сторінка щастя твого життя.


Тату, з днем народження тебе! Хочу вибачитися за все погане, що було колись. Спасибі за все, що ти зробив для мене. Я люблю тебе. Бажаю тобі терпіння, витримки і мудрого підходу до всіх життевих проблем. Я хочу, щоб ти ніколи не знав бід, а посмішка ніколи не покидала твого гарного обличчя.


Вітаю тебе, тату, зі святом! Побажаю не тільки радості, щастя, здійснення мрій і найщиріших надій, але й просто пам`ятати, що ми завжди поруч і завжди вдячні за ту любов, яку ти дарував нам з самого дитинства. Зі святом тебе, тату, ми тебе дуже любимо!


Дорогий тату, вітаю тебе з днем ​​народження. Бажаю залишатися міцним і сильним чоловіком, найулюбленішим і найкращим татом у світі. Здоров’я тобі, рідний, удачі та щастя!


Зворушливі привітання з днем народження тату до сліз

Татко коханий, з Днем Народження! Ти завжди для нас був опорою і прикладом, хочу побажати тобі величезного здоров’я, вселенського щастя, удачі, побільше теплих днів, ніколи не сумуй і не журися, ми тебе дуже сильно любимо і завжди поруч.


Ти молодий для мене завжди. Твоя душа найкрасивіша, слухати і вчитися у тебе — одна насолода. Твої уроки життя і мудрість — найцінніші для мене. Бажаю ніколи не старіти душею, бути таким же веселим і добрим. Нехай в твоїх очах сяє радість і світло від кожного дня. З днем народження, тату!


Улюблений тато! Від щирого серця вітаю тебе з твоїми іменинами. Бажаю завжди залишатися струнким, гарним і молодим. Збережи на довгі роки свій юний запал і оптимізм. З роками ти придбав сивину, мудрість і досвід, але залишився таким же радісним хлопчиськом. Я пишаюся, що у мене такий добрий і люблячий батько. З днем народження!


З днем народження, татусю!
Будь здоровим, рідний мій.
Перемог тобі бажаю,
Посміхайся, вір і мрій.

Ти для мене друг прекрасний.
Дякую за доброту,
За підтримку, допомогу,
За любов і теплоту.


Любий тато! Сьогодні ти іменинник, тож я поспішаю до тебе із вітаннями. Бажаю тобі залізного здоров’я, нескінченних сил, яскравого життя та нових бажань, які неодмінно повинні здійснятися. Ти найкращий тато у світі, з днем народження тебе!


З днем народження, тату! Дякую за твою безкорисливу любов, за турботу і розуміння, за терпіння і справедливість. Я пишаюся тобою. У найважливіший день для тебе бажаю здійснення всіх мрій, життя, як в казці і мирного неба над головою.


З Днем народження, тату,
У вас таке прекрасне свято.
Сьогодні щиро вас вітаю
Безмежно щастя вам бажаю.

Бажаю успіху завжди,
Всміхатись щиро і цвісти.
Хай кожен день — чарівний час,
Приносить радості для вас.