Рекомендації щодо вибору чоловічих жилетів

Чоловічі жилети вже давно стали самостійним предметом гардеробу. За допомогою безрукавок можна створювати стильні та модні образи не лише для святкових заходів та офіційних зустрічей, а й щодня. Тим паче зараз купити жилет чоловічий можна під будь-який стиль. Розглянемо найпопулярніші фасони жилетів.

Який купити чоловічий жилет?

Сьогодні дизайнери пропонують великий вибір моделей, тому кожен чоловік зможе підібрати для себе вдалий варіант, залежно від вподобань або майбутнього заходу.

  • Жилет чоловічий класичного крою

Якщо вам належить відвідати якийсь важливий захід, варто зупинити свій вибір на моделях у класичному крої стриманих відтінків: синього, чорного, сірого або бежевого. Ці чоловічі жилети добре виглядають у комбінації зі строгими брюками та сорочками. Як взуття чудово підійдуть туфлі в лаконічному дизайні.

  • Жилетка чоловіча у стилі casual

Універсальний варіант, який підходить до багатьох образів. Можна використовувати як для зустрічей та побачень, так і для щоденного носіння. Приклад образу – темно-коричневі шкіряні лофери, сині джинси, біла чи ніжно-блакитна сорочка та чорний жакет.

  • Туристична чоловіча жилетка

Для тих, хто любить вести активний спосіб життя та шукає зручну річ. Туристичні жилети будуть чудово виглядати зі спортивними штанами, толстовками, водолазками, футболками, джинсами. Як взуття підійдуть кросівки, кеди чи черевики. Багато хто їх також використовує для повсякденних образів.

Як вибрати жилет для чоловіка?

Незважаючи на універсальність, практичність та зручність цього предмета гардеробу, перед покупкою варто розуміти для якої події набувається модель:

  • для ділових зустрічей підійдуть класичні жилети, які будуть говорити про чудовий смак свого власника;
  • для концертів рок-гуртів або байкерських вечірок підійдуть брутальніші шкіряні жилети з металевим декором;
  • для активного відпочинку варто зупинитися на варіантах спортивного стилю, які можуть мати утеплювач;
  • для побачень, прогулянок та відвідувань нічних клубів відмінно підійдуть жилети у стилі casual.

Перед покупкою варто правильно визначити розмір та врахувати якість матеріалу. Важливо також підібрати правильний відтінок, щоб жилет успішно поєднувався з іншими предметами гардеробу.

Утеплені чоловічі жилети ви можете придбати за доступніми цінами в інтернет-магазині athletics.ua. Вони ідеально підійдуть для походів або подорожей, а деякі варіанти підходять і на кожен день.