Руслану Писанку готують до операції — в чому причина

Актриса розповіла про проблеми зі здоров'ям.

Відома українська актриса і ведуча Руслана Писанка вперше прокоментувала втрату свідомості під час театральної вистави "Поїзд "Одеса-мама" минулої п'ятниці. 4 лютого 54-річна знаменитість зомліла наприкінці виступу в Будинку офіцерів Збройних Сил України, інформує Ukr.Media.

Через два дні Руслана вийшла на зв'язок зі своїми підписниками в Facebook. Зірка розповіла, що на поклоні у виставі вона з акторами танцювала коротенький танець. Руслана зазначила, що вчинила необережний рух на підборах і впала.

Спочатку актрисі здалося, що вона підвернула ногу. Але пізніше лікарі швидкої допомоги з'ясували, що у Писанки серйозний перелом зі зміщенням. Тепер Руслані знадобитися операція. Зараз вона знаходиться в одній зі столичних державних лікарень.

"Рухатися майже не можу — тільки лежати на спині. Мені дають знеболююче. І ось багато сплю, висипаюся, тому що відчуваю слабкість. Напевно, через цей стрес мій організм дав відповідь — вчора піднімалася висока температура і підскочив тиск. І я тому не виходила на зв'язок до вас. Зараз, все це, на щастя, пройшло. Почуття ніби уві сні. Не зі мною. Але все обов'язково буде добре! Ми віримо! Треба просто почекати і набратися терпіння! Зі мною мій чоловік Ігор. І гріють ваші теплі слова підтримки!", — розповіла про самопочуття Руслана Писанка.

Источник