Вітаміни, які кожна жінка повинна споживати, щоб уникнути будь-якої проблеми зі здоров’ям

Дівчата, зверніть увагу!

Ми впевнені, що ви зможете отримати максимальну користь від цих вітамінів, і вони допоможуть вам почувати себе набагато здоровішими. Ви хочете знати більше? Читайте до кінця, передає Ukr.Media.

10 вітамінів, які кожна жінка повинна споживати, щоб уникнути будь-якої проблеми зі здоров'ям

1. Вітамін B12

Зміцнює кров і покращує кровообіг, таким чином, допомагаючи здоров'ю органів, особливо мозку. Він також покращує життєздатність, вам потрібно щонайменше 2,4 мг на день.

2. Кальцій

Цей мінерал стає набагато більш необхідним, оскільки роки йдуть. Він може споживатися в таблетках щодня або в тофу, мигдалі, брокколі або шпинаті.

3. Вітамін D

Це може контролювати рівень цукру, що викликає деякі хронічні проблеми. Споживання щонайменше 4000 МО в день допомагає поліпшити абсорбцію кальцію.

4. Магній

Він регулює кров'яний тиск, ідеально підходить для серцево-судинної системи і запобігає запалення в різних частинах тіла. Також це мінерал, необхідний для травлення.

5. Омега-три

Омега-три скасовує ефекти передчасного старіння, покращує спалювання жиру, здоров'я серця, запобігає втрату пам'яті і багато іншого.

6. Вітамін B7

Вітамін B7, також відомий як біотин, необхідний для росту клітин і синтезу жирних кислот. Цей вітамін робить шкіру і волосся здоровими.

7. Вітамін B9

Вітамін B9, також відомий як фолієва кислота, необхідний для всіх жінок. Це допомагає запобігти серцеві захворювання, високий кров'яний тиск, хвороба Альцгеймера і депресію.

8. Вітамін С

Це допомагає прискорити процес загоєння, сприяє зростанню тканини і знижує ризик виникнення певних типів раку, серцевих захворювань і пошкодження тканин.

9. Вітамін Е

Вітамін Е містить омолоджуючі властивості, які борються з пошкодженням клітин і уповільнюють вікові зміни у вашому тілі.

10. Вітамін К

Вітамін До відіграє ключову роль у зміцненні кісток, підтриманні нормального згортання крові та зменшення ризику різних серцевих захворювань.

Источник